A géprőlA gépről
Kép/PictureMi is a FLABéLOS?

A FLABéLOS egy mozgásterápiás, alakformáló készülék.

10 perc alatt a FLABéLOS-szal körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül!

Hogyan lehetséges ez?

TTV-re, a teljes test vibráció-ra alapozva egy ausztrál professzor fejlesztette ki az OTO FLABéLOS-t. A FLABéLOS billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan "ellen tart". A helyzetmegtartó reflexeink működésbe lépnek, mely jelentős izommunkát eredményez, az ízületeinket és a szívet ugyanakkor nem terheli meg. Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül következik be, és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódást is elérhetünk, melyet tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani.

Stimulálva az egész testet, az összes izmot és eret, a vertikális vibráció:
 • Biztosítja a testnek a kellemes, de eredményes kardiovaszkuláris edzést
 • Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az edzéseken kívül is!
 • Növeli az izmok munkabírását, az izmok erejét és tónusát
 • Megállítja a csonttömeg-vesztést,
 • melyet főként a mozgás hiánya okoz
 • Javítja a vérkeringést és az izmok közötti koordinációt, ruganyosságot biztosít, javítja az egyensúlyérzéket, ami az idősebbeknek igen fontos!
 • Több oldalról és hatékonyan támadja meg a cellulitist, segíti a használóját a szép testtónus elérésében
 • Csökkenti a heveny és idült derékfájást
 • Cukorbetegek számára kifejezetten ajánlott, mert javítja a végtagok vérkeringését, rendszeres használatával csökkenthető a vércukorszint
 • Növeli a vér oxigén szintjét, ezáltal javítja a közérzetet, segít a koncentrációban. Növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert és elősegíti a sejtregenerációt, növeli az elasztin termelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt
 • Segíti a sérülések, betegségek következtében károsodott izmok, ízületek újjáépítését, ezáltal a rehabilitáció egyik leghatékonyabb segédeszköze

A termék hasznosnak bizonyul még a következőkben:
 • Az izmokat tonizálja és növeli az ún. propriocepciót (azonnali izomreakció )
 • Javítja az izmok terhelhetőségét és rugalmasságát
 • Célzottan mozgat nagyobb izomcsoportokat (comb, vádli, hasizmok, stb.)
 • Növeli az állóképességet és a vérkeringést
 • Fejleszti a mozgáskoordinációt és az egyensúlyozó képességet, így az időskorúak elesése és az ebből adódó csonttörés kockázata is csökken
 • Növeli a tesztoszteron és a növekedési hormon szintet
 • Csökkenti a kortizol szintet
Ellenjavallatok: (mely esetben a FLABéLOS használatát nem javasoljuk!)
 • daganatos megbetegedés esetén,
 • heveny sérülés esetén,
 • heveny trombózis esetén,
 • friss törés után,
 • heveny gyulladás, fertőzés esetén
 • közvetlenül a műtéteket követően,
 • vesekő, epekő, hólyagkő esetén
 • fém implantátumok, protézisek esetén
 • terhesség alatt

Használja a FLABeLOS-t akár minden nap! 
Az eredmény jobb testtartás, vérkeringés, izomerő és ruganyosság lesz! 
Csupán 10 perc edzés naponta elegendő a teljes test átmozgatására!

A FLABéLOS egy olyan komplex edzőgép, amely a test teljes vibrációt használva az Ön testét vékonnyá, fitté és egészségesebbé teszi! (fizikoterapeuta teszt alapján!) Mindezt különösebb erőlködés nélkül!

Kép/PictureÍrisz FLABéLOS Pont

Telefonszám: +36 30 536 4848

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Eötvös u. 14.

E-mail: flabelos.irisz@gmail.com


Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 7.00-19.00, Szombat: 7.00-12.00, Vasárnap: ZárvaMagunkról

Zalaegerszegen születtem és éltem 18 évig. A sport mindig jelen volt az életemben: a Petőfi Sándor Általános Iskola testnevelés tagozatos osztályában kezdődött. Versenyszerűen kosárlabdáztam, amit a Kölcsey Ferenc (akkor még Ságvári Endre) Gimnáziumban folytattam. A főiskolai évek alatt még hobbi szinten kosaraztam, később rendszeresen futni jártam. Amióta kisgyerekeim vannak állandó időhiánnyal küzdök, nagyon hiányzik a mozgás. Itt jött be a képbe a FLABéLOS: gyorsan, sokat és hatékonyan sportolni Smiley

Jó néhány évvel ezelőtt a munkánk Budapestre és külföldre szólított minket a férjemmel, végül 2 éve Dunakeszin telepedtünk le. A sok jövés-menés után megnyugvás egy kisvárosban éldegélni gyerkőceinkkel, 2,5 éves fiúnkkal és 1 éves kislányunkkal. Persze a szívünket nyugaton hagytuk, a családunkkal és barátaink nagy részével együtt...

2012. november 21-én Dunakeszin nyitottunk egy FLABéLOS Szalont. Amellett, hogy mi is érezzük a FLABéLOS kellemes hatásait - energikusabbak lettünk, a testünk optimálisabban működik és formálódik - nap, mint nap részesei lehetünk vendégeink sikertörténeteinek. Amellett, hogy kiegyensúlyozottabbak lettek és karcsúsodnak, elmúlik hát- derékfájásuk, illetve több esetben komolyabb egészségügyi problémákon is segített a készülék.

Mindezekből már nem meglepő, hogyan támadt a jó ötletünk: Zalaegerszegen is kellene egy hely, ahol "flabizni" lehet! Ott is feldobhatjuk az emberek mindennapjait, hozzájárulhatunk, hogy vendégeink egészségesek, fittek, csinosak és elégedettek legyenek magukkal.

Bízunk benne, hogy FLABéLOS szalonunk tetszést arat. Ennek érdekében szívesen vesszük a visszajelzéseket és igyekszünk megfelelni a helyi igényeknek.

Számítunk Rátok, Önökre, a mihamarabbi viszontlátásra,
Penczák Diána, Papp Gábor, Penczák Jánosné Marika, Koronczai Lilla
Újonnan érkező vendégeinknek ingyenes kipróbálási / használati lehetőséget biztosítunk egy alkalommal.

TÖRZSVENDÉG PROGRAM
Mi díjazzuk a hűséged! Törzsvásárlóinknak extra kedvezményt biztosítunk:
- 2 havi bérletet követően, a harmadik hónaptól 10%
- 6 havi bérletet követően, a hetedik bérlettől 15%
- 12 havi bérletet követően, a tizenharmadik bérlettől 20%
A kedvezményt a választott bérlet adott hónapban aktuális árából vonjuk le. Tehát a havi akciós árakból további kedvezményt biztosítunk törzsvendégeinknek.

Kép/Picture

JÚNIUSI AKCIÓS BÉRLETEK:

10 alkalmas bérlet 4.000 Ft. 1 naptári hónapig érvényes. (400 Ft. / 10 perc)
20 alkalmas bérlet 6.500 Ft. 1 naptári hónapig érvényes. (325 Ft. / 10 perc)
30 alkalmas bérlet 8.000 Ft. 1 naptári hónapig érvényes. (266 Ft. / 10 perc)

Nálunk mindhárom kibocsátó bank szépkártyájával is fizethetsz.
Kép/Picture
Mit vigyek magammal?
Utcai ruhában végezhető sportról van szó, váltóruhára nincs szükség. A készülékre zokniban lehet felállni, így váltócipőt sem kell hozni. (A gépek fertőtlenítéséről természetesen gondoskodunk.)
A FLABéLOS-ozás nem jár izzadással. Ugyanakkor haladó vendégeink különféle speciális testpozíciókban (kép a galériában) célzottan edzhetnek egyes testrészeket. Ez utóbbi esetben ajánlott kényelmes, a kívánt pozíció felvételét lehetővé tevő ruházat, esetleg váltócipő viselése.

Érkezés előtt
A készülék használatát megelőző 1-1,5 órában nem ajánlott étkezni. Inni lehet, azonban - mint minden más testmozgás esetében is - kerülni kell nagyobb mennyiség fogyasztását közvetlenül az edzés előtt.

Konzultáció, személyre szabott edzésterv
Szalonunkban nagy hangsúlyt fektetünk a személyre szabott ügyfélkezelésre. Az első alkalommal mindenképpen ajánljuk a FLABéLOS-használattal elérni kívánt célok tisztázását. Ez alapján segítünk összeállítani egy hatékony és eredményes edzéstervet: heti alkalmak száma, a megfelelő program és sebességi fokozatok kiválasztása, alkalmazandó testpozíciók. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a FLABéLOS-szal elért eredményeket. Fogyni, karcsúsodni, vagy épp testüket izmosítani vágyó vendégeinknek ajánljuk a testsúly, illetve a megfelelő testrészek körméretének felvételét az első alkalommal, a változásokat pedig nyilvántartjuk (persze csak azoknak, akik ezt szeretnék).


Kép/Picture            Kép/Picture              Kép/Picture                 Kép/Picture               Kép/Picture
Partnereink:

www.mediwel.hu/Fooldal.html - a FLABéLOS gépek magyarországi forgalmazója

http://narancsbor.lap.hu/ - információ gyűjtemény a cellulitiszről és kezelési lehetőségeiről

http://elhizas.lap.hu/ - elhízással és annak kezelésével kapcsolatos információk

http://fogyokura.lap.hu/ - fogyókúrás módszerek, kezelések, fórumok, blogok, diéták

http://www.studiofm.hu/ - Zalaegerszeg lokál rádióállomása Smiley

RólunkRólunk
ÁrainkÁraink
Az első alkalomAz első alkalom
PartnereinkPartnereink